Kategorie receptů
- Autor: pastra
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
vepřové (mimo bůčku) průměr | 500 |
Jablka | 120 |
Máslo | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5914 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 131,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2957 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 65.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 29.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
na dno remosky 20 g másla. na to 4 silnější plátky masa+sůl+pepř, na každé maso 1/4 jablka. Nepodlívat. Upéct cca 1 hod.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.