Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřový guláš

Zpět
  • Autor: aktakv
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové libové průměr1066
Cibule196
Oleje (všechny druhy)15
Voda1500
Hraška50

Dochucovadla:

sůl, kmín, sušený česnek, mletá červená paprika

Energetická hodnota celkem: 11767 kJ

Bílkoviny (g): 204, Tuky (g): 209, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 89, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1471 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 26.1, Sacharidy (g): 5.9, SAFA (g): 11.1, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Cibuli orsetuju na oliv. oleji, přidám nakrájené maso, orestuju. Nasypu červenou papriku, párkrát prohodím a podliju teplou vodou. Osolím, okmínuju, přidám sušený česnek a dusím v papiňáku cca 25 minut. Rozmíchám si hrašku ve studené vodě, a přidám do guláše, provařím ještě cca 15 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři