Kategorie receptů
- Autor: babuskajaruska
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové tučné průměr | 750 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 380 |
Křen smetanový (Spak) | 250 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 18921 kJ
Bílkoviny (g): 136,
Tuky (g): 420,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 172,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 4730 kJ
Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 43, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Plátky bůčku posolit opepřit a potřít směsí z krenexu a jogurtu. Zatočit a dát do pekáčku. Zbytek směsi rozetřít na rolky. Péct cca 1,5 hod v troubě při 170 st.C
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.