Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapr v aspiku

Zpět
  • Autor: Baborka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6883 kJ

Bílkoviny (g): 212, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 21, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ

Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubo a lehce na másle orestujeme. V osolené vodě s octem uvaříme kapra, cca.10 min,. dáme vařit vejce natvrdo. Vše pak vrstvíme do formy a postupně zalíváme želatinou

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři