Kategorie receptů
- Autor: babuskajaruska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón suchý stav | 12 |
Voda | 750 |
Solamyl | 30 |
Máslo | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 200 |
Játra kuřecí | 350 |
Pór | 530 |
Energetická hodnota celkem: 7540 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 60,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 943 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.