Kategorie receptů
- Autor: zuzahrdl
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 55 |
Strouhanka | 19 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Cibule | 40 |
Máslo | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 3402 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1701 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 27.5, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 12, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.