Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové maso v mrkvi

Zpět
  • Autor: cukerlinka
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 7507 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 114, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 57, Cukry (g): 57, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1877 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 28.5, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a dáme dusit na nepřilnavou pánev. Až bude maso měkčí tak přidáme mrkev, podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Osolíme, opepříme a přidáme zakysanou smetanu a máslo. Jako příloha brambory nebo bramborové knedlíky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři