Kategorie receptů
- Autor: lenia
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 70 |
Hovězí maso zadní průměr | 630 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 10 |
Voda | 500 |
Energetická hodnota celkem: 5463 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 89,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1366 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 22.3, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.