Kategorie receptů
- Autor: LVotipkova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta na řízky | 100 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 50 |
Cibule | 20 |
Voda | 100 |
Dochucovadla:
sladká červená paprika, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1100 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme vepřovou plec nakrájenou na kostičky, přidáme červené fazole Bonduelle, okořeníme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.