Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové v mrkvi, pečené brambory

Zpět
  • Autor: hykykyky
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1806 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 9, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Libové vepřové maso nakrájíme na kostky, opečeme na rostlinném tuku a na cibulce, osolíme a s přidáním malého množství vody dusíme. Mrkev očistíme, nakrájíme na kostičky nebo na kolečka a přidáme ke změklému masu. Společně dodusíme. Můžeme nepatrně zahustit moukou rozmíchanou ve vodě a provařit. Na talíři zdobíme nasekanou petrželkou. Omyté brambory nakrájíme na výseče nebo na plátky, rozložíme na plech a posypeme kmínem a solí. Upečeme v dobře vyhřáté troubě.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři