Kategorie receptů
- Autor: vandamu
- Doba přípravy (min.): 65
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 2000 |
Voda | 1000 |
Rajský protlak | 40 |
Cibule | 1500 |
Hovězí maso zadní průměr | 1700 |
Dochucovadla:
sladká paprika, ostrá paprika, pepř
Energetická hodnota celkem: 22692 kJ
Bílkoviny (g): 394,
Tuky (g): 204,
Sacharidy (g): 519,
SAFA (g): 92,
Cukry (g): 131,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2521 kJ
Bílkoviny (g): 43.8, Tuky (g): 22.7, Sacharidy (g): 57.7, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 14.6, Vláknina (g): 5.9, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.