Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Šneci z listového těsta se špenátem

Zpět
  • Autor: lukylucka2
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 25.00

Ingredience

Dochucovadla:

bylinková sůl

Energetická hodnota celkem: 12262 kJ

Bílkoviny (g): 88, Tuky (g): 213, Sacharidy (g): 156, SAFA (g): 106, Cukry (g): 102, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 490 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 6.2, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Špenát rozmrazíme a vymačkáme z něj veškerou vodu. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. V kastrolu rozehřejeme olej a cibulku zpěníme, přidáme špenát, česnek a byl. sůl. Špenát chvíli podusíme, zahustíme vejcem a necháme vychladnout. LT vyválíme, posypeme strouhankou a rovnoměrně rozetřeme špenát a na něj nasypeme eidam. Zavineme do rolády a nakrájíme na kolečky. Na plechu potřeme vyjíčkem a pařeme na 180 stupňů asi 20 minut.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři