Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Brambory plněné mletým masem a zelím

Zpět
  • Autor: SBAneta
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8265 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 179, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 55, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ

Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 0.9, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli osmahneme na pánvi, přidáme lisovaný česnek a mleté maso. Přidáme pokrájené zelí, osolíme, okmínujeme a restujeme asi 5 min. Nakonec přidáme petrželovou nať. Brambory překrojíme napůl, vydlabeme vnitřek, naplníme směsí. vložíme do zapékací mísy, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct - na 180, 15 min.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři