Kategorie receptů
- Autor: makov
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska filé | 200 |
Máslo | 15 |
Celer - bulva | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2582 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nesolené rybí filé opečeme na osoleném másle z obou stran. Celerové hranolky osolíme a osmažíme do růžova na oleji
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.