Kategorie receptů
- Autor: baribari
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 60 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 30 |
Cukr průměr | 80 |
Ocet | 60 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 210 |
Kopr | 15 |
Energetická hodnota celkem: 6802 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 121,
SAFA (g): 67,
Cukry (g): 95,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1360 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 13.4, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.