Kategorie receptů
- Autor: kazrei
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Natur bujón hovězí - suchý stav | 22 |
Oleje (všechny druhy) | 33 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Vepřové libové průměr | 600 |
Cibule | 200 |
moravka zelenina | 660 |
Voda | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 10044 kJ
Bílkoviny (g): 126,
Tuky (g): 148,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 100 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.