Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové maso v kapustě

Zpět
  • Autor: martik79
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5358 kJ

Bílkoviny (g): 105, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 34, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 893 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na sádle zpěním cibulku a přidám maso na kostky, osolím a opepřím a dusím dokud není skoro měkké. Přidám nakrájenou kapustu na proužky a přilejdu vodu. Dusím dokud není kapusta měkká. Dochutím.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři