Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Losos na rozmarýnu a pepři s bramborem a fazolkami

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř,rozmarýn

Energetická hodnota celkem: 2106 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 4

Postup přípravy

Čerstvý filet lososa bez kůže okořeníme čerstvě nadrceným pepřem a nasekaným čerstvým rozmarýnem. Orestujeme na oleji z obou stran, posolíme. Podáváme s bramborem a zeleninou ... třeba fazolkami, nebo můžeme spolu s lososem restovat cherry rajčátka okořeněná čerstvě drceným pepřem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři