Kategorie receptů
- Autor: Evinat
- Uživatelský recept
- Porce: 19.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 850 |
Vejce celá průměr | 100 |
Uzený bok | 500 |
Mouka pšeničná hrubá | 400 |
Energetická hodnota celkem: 16255 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 164,
Sacharidy (g): 446,
SAFA (g): 72,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 49,
Sůl (g): 16
Energetická hodnota na 1 porci: 856 kJ
Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.