Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Maďarský guláš

Zpět
  • Autor: juvinka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, maďarský guláš, paprika

Energetická hodnota celkem: 4712 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 38, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 785 kJ

Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibuli, poté přidáme kostky hovězího masa a podusíme, okořeníme solí, pepřem, paprikou a směsí na maďarský guláš, opět dusíme. Cca. po 30min. přidáme kečup a podlijeme. Těsně před koncem přidáme nakostičky nakrájenou červenou papariku. Vaříme doměkka, dle potřeby zahustíme. Podáváme s rýží nebo těstovinami

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři