Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušená zelenina s masem

Zpět
  • Autor: venita
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, muškátový květ

Energetická hodnota celkem: 2659 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 26, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1330 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 13, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zelninu pokrájíme na kousky, stejně tak maso. Na trošce másla a oleje zpěníme cibulku, přidáme maso, které orestujeme, osolíme, opepříme a zasypeme zeleninou. Lehce podléváme a dusíme do změknutí. Dochutíme případně muškátovým květem. Podáváme s brambory

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři