Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto s hovězím masem a rajčaty

Zpět
  • Autor: HaninaD
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Natur hovězí bujón 1 kostka, sůl

Energetická hodnota celkem: 8559 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 188, SAFA (g): 43, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2140 kJ

Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na oleji opečeme mleté maso, přidáme nakrájená rajčata, rajčatovou šťávu a hrášek. Vmícháme opranou rýži a podlijeme 0,5l bujónu. Podle chuťi osolíme. Dusíme asi 12-15 minut s občasným mícháním.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři