Kategorie receptů
- Autor: jakrizova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 30 |
Rohlík tukový průměr | 60 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vepřové mleté průměr | 250 |
Hovězí mleté průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 6238 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 102,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 693 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 4.1, SAFA (g): 5, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.