Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

hovězí ptáčky

Zpět
  • Autor: DrAlice81
  • Doba přípravy (min.): 160
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 8912 kJ

Bílkoviny (g): 215, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 61, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1273 kJ

Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 7.4, SAFA (g): 8.7, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, klademe slaninu, okurku, vejce, kousek uzeného, kousek sýra, zabalíme a spíchneme obalíme v mouce, naprudko orestujeme, podlijeme a vaříme v papiňáku cca 80 minut, poté vyjmeme ptáčky, zahustíme omáčku a podáváme s rýží, těstovinami, bramborami

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři