Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovezi maso s hraskem

Zpět
  • Autor: ginulinka
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sul, pepr

Energetická hodnota celkem: 4172 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 28, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1043 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 7, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Maso nakrajet na kostky. Cibuli nakrajet na jemno a orestovat na trosce oleje. Az se maso zatahne pridat horkou vodu s masoxem, hrasek i s nalevem a protlak. Podusit asi 25 min v papinaku. Nakonec dochutit.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři