Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka rajčatová

Zpět
  • Autor: Henryf1
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Podravka, sůl, bobkový list, nové koření, skořice celá, hřebíček.

Energetická hodnota celkem: 910 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 0, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 228 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rajčata oloupeme, nakrájíme a dáme vařit. Přidáme bobkový list, nové koření, hřebíček a celou skořici. Když jsou rajčata rozvařená vyndáme koření a rozmixujeme, polévku doředíme a zavaříme těstoviny.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 03. 2015 15:32
to já to ocením i bez tuku
19. 03. 2015 13:35
bez tuku to nemůže mít tu správnou chuť

Naši partneři