Kategorie receptů
- Autor: ysenkova
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 108 |
Šunka vepřová průměr | 226 |
Niva 50% | 34 |
Rama Cremefine na vaření | 250 |
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 272 |
Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
Parmezán 25% | 6 |
Gorgonzola | 76 |
Dochucovadla:
bazalka
Energetická hodnota celkem: 7973 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 220,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 3987 kJ
Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 110, SAFA (g): 14, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.