Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušené kedlubny s vepřovým masem

Zpět
  • Autor: Novakova
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, koření

Energetická hodnota celkem: 6600 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 49, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1100 kJ

Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 8.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři