Kategorie receptů
- Autor: pink155
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ančovičky - filety | 35 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Česnek | 15 |
Olivy černé | 30 |
Víno bílé suché | 30 |
Kapary | 30 |
Energetická hodnota celkem: 1004 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.