Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

španělský ptáček

Zpět
  • Autor: yanek
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, plnotučná hořčice

Energetická hodnota celkem: 4454 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 27, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1114 kJ

Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

500g krůtích prsou, 4 ks - 40g párků libových, 3 vejce, 200g cibule, 10g papriky, 20 ml oleje, voda. Maso nakrájíme na plátky cca 11 ks, rozklepeme, posolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe vejcem, které jsme rozšlehali a upekli placku - nejlépe na sucho na teflenu, poklademe proužky červené papriky a špalíčky párků, zabalíme, spíchneme párátkem, opečeme a mezitím si v hlubším hrnci opečeme nakrájenou cibuli, pak přidáme maso, do výpeku nalijeme vodu a společně dusíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři