Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jelenie stehno na hubách

Zpět
  • Autor: bigbubo
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, korenie,

Energetická hodnota celkem: 3992 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 26, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1331 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 8.7, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mäso naporcujeme a naklepeme (3rezne), okoreníme a prudko opečieme z oboch strán. Vy berieme a n výpeku orestujeme nasekanú cibuľu. Keď je cibuľ mäkká prložíme naspôť mäso, zalejeme vínom pridáme kocku bujónu a prikryté dusíme do zmäknutia. Podľa potreby podlievame vodou. Keď je mäso mäkké, pridáme huby ktoré sme predtým namočili a pred pridaním vyžmýchali.Podusíme a keď sú huby uvarené, pridáme kyslú snotanu v ktorej sme rozmiešali čajovú lyžičku zemiakového škrobu. Privedieme do varu a máme hotovo. Podľa chuti dosolíme resp.okireníme a podávame s cestovinou, polentou alebo s knedlíkom. Dobrú chuť.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři