Kategorie receptů
- Autor: Vieraj
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 54 |
Olej palmojádrový, kokosový | 3 |
Uzený bok | 20 |
Česnek | 3 |
Cibule | 40 |
Rajčatové pyré | 17 |
Zelí bílé kysané | 110 |
Smetana ke šlehání 31% | 15 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,pepř,jalovec,bobkový list,rajčatové pyre
Energetická hodnota celkem: 1210 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.