Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

velikonoční nádivka

Zpět
  • Autor: jilkajda
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 12330 kJ

Bílkoviny (g): 225, Tuky (g): 120, Sacharidy (g): 236, SAFA (g): 48, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 1233 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 23.6, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Uvaříme maso, nakrájené rohlíky zalijeme vývarem z vepřového, přidáme žloutky a ostatní přísady, nakonec sníh z bílků. Pečeme na hlubokém plechu na 190 °C

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři