Kategorie receptů
- Autor: Novakova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Moravské uzené | 500 |
Vejce celá průměr | 385 |
Česnek | 5 |
Rohlík tukový průměr | 258 |
Krupice pšeničná | 500 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 400 |
Hovězí polévka instantní Knorr (hotový pokrm) | 400 |
Droždí | 30 |
Dochucovadla:
Nové kořeni, pepř, muškátový květ, citronová kůra, sůl
Energetická hodnota celkem: 16576 kJ
Bílkoviny (g): 218,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 564,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 21
Energetická hodnota na 1 porci: 691 kJ
Bílkoviny (g): 9.1, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.