Kategorie receptů
- Autor: tnesvadbova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 800 |
Cibule | 280 |
Brambory vařené | 400 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Máslo čerstvé | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7702 kJ
Bílkoviny (g): 174,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1926 kJ
Bílkoviny (g): 43.5, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 26.3, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.