Kategorie receptů
- Autor: eremita
- Uživatelský recept
- Porce: 45.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 125 |
Rybíz červený | 700 |
Kypřící prášek do pečiva | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Máslo čerstvé | 80 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mouka pšeničná hladká | 700 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 23659 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 212,
Sacharidy (g): 807,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 276,
Vláknina (g): 92,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 526 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 17.9, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 6.1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.