Kategorie receptů
- Autor: Boruv.ka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 86 |
Rajčata | 50 |
Paprika červená | 30 |
Žampiony | 50 |
Kešu NATURAL Albert Quality | 15 |
Olej olivový | 5 |
Cibule | 25 |
Játra kuřecí | 60 |
Dochucovadla:
sojová omáčka bujon gelový Knorr kuřecí
Energetická hodnota celkem: 1295 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Připravíme si játra na kousíčky ( třeba kuřecí ), nakrájíme cibulku, papriku, rajče, žampiony, nasekáme kešu nebo jiné ořechy ( mandle atp. ) Na pánvičku dáme 1 lžičku olivového oleje, zpěníme cibulku, přidáme játra, trochu osmahneme až je vidět, že nejsou červená. Přidáme žampiony, papriku, rajče, oříšky a zalijeme vodou. ( Papriku a rajče dávám trochu déle, aby se to nevařilo po celou dobu ) Kápneme sojovou omáčku a přidáme 1/2 kalíšku bujonu Knorr kuřecího ( takový ten gelový ) a povaříme cca 10 - minutek až se skoro vyvaří voda, ale ne úplně, aby zůstal sos. Uvaříme bramboru a servírujeme. Samozřejmě můžete i jinou přílohu, včetně zeleninky. Dobrou chuť ! Boruv.ka
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.