Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

pangas pod peřinou

Zpět
  • Autor: sikiovka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sů, vegeta

Energetická hodnota celkem: 8622 kJ

Bílkoviny (g): 255, Tuky (g): 108, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 63, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 20

Energetická hodnota na 1 porci: 2156 kJ

Bílkoviny (g): 63.8, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 15.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 5

Postup přípravy

Kousky ryby osolit, krátce osmahnout na másle, pak dát do pekáčku, přelít připravenou sýrovou peřinou a dát na cca 30 minut při 190 C zapéct. Sýrová peřina: smíchat 4 vejce, 300 g eidamu a 200 g zakysané smetany + dochutit vegetou. Jako příloha: brambory a cherry rajčátka

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři