Kategorie receptů
- Autor: MonikaFranca
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1000 |
Cibule | 180 |
Dochucovadla:
sůl, čerstvě mletý pepř, do poloviny dávky česnek
Energetická hodnota celkem: 5842 kJ
Bílkoviny (g): 202,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1461 kJ
Bílkoviny (g): 50.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
libové maso z mladého býka spolu s cibulí nameleme na středním mlýnku, důkladně promícháme a přidáme "dochucovadla". Grilujeme venku na grilu :-)
Komentáře je možné psát až po přihlášení.