Kategorie receptů
- Autor: zarden
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jehněčí libové | 120 |
Kuskus celozrnný (v suchém stavu) | 25 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Dochucovadla:
Tymián, curry koření, sojová omáčka
Energetická hodnota celkem: 1292 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jehněčí nakrájíme na menší kousky, jemně naklepeme. Maso naložimě do koření, přidáme čerstvý tymián, zakápneme sojovou omáčnou a trochou oleje. Necháme chvíly odstát a maso opečeme na pánvi. Do šťávy z masa můžeme přidat hotový kuskus. Podáváme se zeleninou.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.