Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jehněčí po indicku

Zpět
  • Autor: zarden
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Tymián, curry koření, sojová omáčka

Energetická hodnota celkem: 1292 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jehněčí nakrájíme na menší kousky, jemně naklepeme. Maso naložimě do koření, přidáme čerstvý tymián, zakápneme sojovou omáčnou a trochou oleje. Necháme chvíly odstát a maso opečeme na pánvi. Do šťávy z masa můžeme přidat hotový kuskus. Podáváme se zeleninou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři