Kategorie receptů
- Autor: vlali
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pstruh | 200 |
Olej olivový | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1519 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Očištěného pstruha osolíme, okořeníme, poprášíme hlad. moukou. Opečeme z vnitřní strany, vložíme rozmarýn, pstruha sevřeme a opečeme z obou vnějších stran.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.