Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rajská omáčka

Zpět
  • Autor: renatka13
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

sůl, nové koření, bobkový list, skořice, cukr nebo sladidlo

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji zpěníme na drobno makrájenou 1 středně velkou cibuli přidáme nové kořenéí bobkový list 2 rajské protlaky trochu mleté skořice(ale nemusí být)a do tohoto základu vložíme půl kg masa nejlépe hovězí přední.Vaříme tak dlouho až maso změkne, potom přidáme protlaky povaříme a zahustímesmetanou, ale pozor na množství.Dochutímecukrem či sladidlem Jko přílohu mohou být těstoviny nebo knedlíky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři