Kategorie receptů
- Autor: GrMagdalena
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Losos | 250 |
Brambory vařené | 250 |
Energetická hodnota celkem: 3000 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Čerstvý lososový filet zbavíme kůže a nakrájíme ho na porce. Pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvilku odpočinout (1/2 hod). Pak dáme lososa na rozpálenou titanovou (teflonovou) pánev a opékáme 3-4 min. z každé strany (dle výšky masa na filetu). Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.