Kategorie receptů
- Autor: verakoli
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs do polévky průměr | 350 |
Hlíva ústřičná | 300 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 200 |
Kuřecí prsa bez kůže | 220 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 6104 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 205,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1526 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 51.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.