Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kýta s bylinkama

Zpět
  • Autor: klokockovaeva
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

Jakékoliv bylinky, např. bazalka, petrželka, libeček a ani nemusíte dávat hořčici

Energetická hodnota celkem: 9935 kJ

Bílkoviny (g): 302, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 50, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 994 kJ

Bílkoviny (g): 30.2, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kýtu opláchneme, nařízneme horní část po asi 2 cm a do řezů vtíráme bylinky s hořčicí, česnekem, solí a trochou oleje z česneku. Poté maso doosolíme a dáme do hrnce či pekáče na nakrájenou cibuli. Podlijeme vodou. Pečeme asi hodinu na 180 a pak půl hodinky na 240 stupňů.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři