Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pangas z PH

Zpět
  • Autor: Martina M.
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kedlubna100
Ředkev100
Pangasius filety (mražené)120
Brambory (syrové)180

Dochucovadla:

koření dle chuti

Energetická hodnota celkem: 1104 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Kedlubnu a ředkev nakrájíme na kostky , rybu okořeníme dle chuti. Na dno pomalého hrnce vložíme zeleninu, na ní rybu a kolem poklademe brambory pokrájené na čtvrtky. Podlijeme asi 150ml vody. Pomalíme 2 hodiny na rychlý stupeň.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři