Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Roštěnky z falešné svíčkové s rýží

Zpět
  • Autor: stepnikukacka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pálivá paprika, indické koření na způsob kari

Energetická hodnota celkem: 11807 kJ

Bílkoviny (g): 192, Tuky (g): 97, Sacharidy (g): 270, SAFA (g): 24, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1476 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 33.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku a plátky masa (nesolíme, nekořeníme) zatáhneme z každé strany, aby maso zůstalo šťavnaté. Osolíme, opaprikujeme, přidáme indické koření. Přilijeme 700 ml vody, dáme jednu kostku bujónu a vaříme v tlakovém hrnci asi 30 minut. Pak maso vyndáme a v troše vody rozmícháme mouku zalijeme omáčku. Provaříme ještě asi 10 minut. Podáváme s uvařenou rýží. Můžeme posypat nakrájenou cibulkou. 1 porce je 100 g rýže, 100 g masa a 130 g omáčky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři