Kategorie receptů
- Autor: trdelko
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 22 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 64 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Smetana ke šlehání 31% | 5 |
Dochucovadla:
bobkový list, nový kořen, sojová omáčka, worchestr, podravka, sůl
Energetická hodnota celkem: 390 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 3 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dáme vařit nakrájené maso (může být králičí, kuřecí nebo vepřové) s kořením, až bude měkké zalijeme mlékem, potom záklechtku a nakonec přidáme trochu smetany (dle chuti)
Komentáře je možné psát až po přihlášení.