Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

játra na cibulce

Zpět
  • Autor: sidonika
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sladká paprika, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 4207 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 11, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1052 kJ

Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli a necháme zeskovatět, přidáme papriku a necháme ji spojit s cibulkou a olejem, vložíme játra a krátce osmahneme. Když se začnou přichytávat k hrnci,opepříme je, zaprášíme moukou, zamícháme a zelejeme vodou zamícháme a vaříme dokud játra nezměknou. Nakonec osolíme. podáváme s rýží nebo bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři