Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto z kuř.masem a špenátem

Zpět
  • Autor: Agasi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

česneková sůl

Energetická hodnota celkem: 2927 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 4, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1464 kJ

Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, osmahneme zprudka na oleji, přisypeme suchou rýži, zlehka orestujeme, osolíme a zalejeme vodou-postupujeme dál jako při klasickém rizotu, ke konci přidáme na povrch hromadu čerstvého špenátu, který pod poklicí zavadne a poté jej vmícháme do rizota, nakonec přidáme nastrouhaný sýr.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři